Alternativmedicinsk funktionsidentifiering 

Torrblodsanalys är en alternativmedicinsk funktionsidentifiering av dina kroppsfunktioner. Det innebär hur du rensar ut gifter, tar upp näring, bryter ner födan för att sedan kunna bygga nya byggstenar som ska förnya din kroppsceller med mera. Med denna metod kan man idag utläsa upp till 15 olika fenomen och forskning om nya fenomen pågår hela tiden. I andra länder är detta en mycket stor terapiform, 

Till dessa fenomen har vi kopplat näringstillskott i form av organiska, (naturliga)  vitaminer, mineraler, örter och homeopatmedel. Allt är av oerhört bra kvalitet och med mycket hög biotillgänglighet (upptagningsförmåga). Dessutom är de inte tungmetallbelastade och innehåller inga giftiga tillsatser, vilket annars är vanligt. Tillskotten är heller inte så hårt slagna att det inte löser upp sig i mage och tarm - *Det är ju lite snopet om tabletterna kommer ut hela med avföringen."

Hur behandlingen går till

Hur vi räknar ut din gränsvärden
När vi gör våra torrblodsanalyser ser vi vad du som individ behöver, inte vad någon annan har bestämt att värdet ska ligga på för att de flesta ligger där. I dessa mätmetoder är ingen onormal, alla beräkningar är individuellt anpassade eftersom vi alla har olika behov.

Har kunder som säger att deras läkare har sagt att de är B-vitaminförgiftade. Det är oerhört svårt att bli förgiftad av vattenlösliga ämnen för dom ämnena transporteras ut via urinen om det blir för mycket.

Om urinen blir gul när du äter B-vitaminer beror det inte på att du kissar ut dom oanvända, utan på att din kropp klarar av att omsätta och använda dem för att sedan kissa ut restprodukterna. Till läkarnas försvar bör tilläggas att dom förr i tiden bara läste ett par timmar mikronäringslära, idag är det mycket bättre.

Nya analyser med regelbundna intervaller 

Med regelbundenhet ser vi hur allt fortskrider. Efterhand förändrar man intaget av tillskott och terapin förväntas pågå tills värdena är bra. Detta kan detta vara en överlägset bra terapiform för dig som inte mår bra, trots att du sökt dig till den traditionella sjukvården.

 

Du får besked direkt

Eftersom jag analyserar ditt prov omedelbart får du även svar direkt. Jag föreslår sen vilka olika kosttillskott du bör nyttja och varför.

 

Kosttillskott

Kosttillskott är individuellt (personligt)

Köp aldrig kosttillskott för att någon annan säger att det är bra eller för att du har sett det på reklamen Det kan istället få oönskade effekter på ditt hälsotillstånd eller vara direkt farligt. Gör en torrblodsanalys först, så blir resultatet säkrare.

 

De flesta tabletter på marknaden idag består till cirka 50 procent tablettslagningsmedel, vilka ibland kan vara direkt giftiga. Vissa preparat är så hårt slagna att de kommer ut hela med avföringen. 

För dig som konsument är detta en djungel som är svår att överskåda. Produkter som är billiga blir ofta dyra i längden, antingen för hälsan eller för att kroppen helt enkelt inte kan ta upp dem.

Du ska välja bra, rena och lättupptagliga produkter. Produkterna vi erbjuder är av oerhört bra kvalitet - kraftfulla och ger oftast ett mycket bra resultat.

Icke naturliga kosttillskott lägger sig oftast som en belastning inuti kroppen och gör den så småningom sämre än vad den var från början. De innehåller ofta näringsämnen som är antidoter till varandra, som alltså tar ut varandras effekt. Men med ”konventionella”, (skolmedicinska), mätmetoder ser det ut som om kroppen har tillräckligt av vissa ämnen, fast de i själva verket aldrig kommer in i cellen. Kanske på grund av att dom till exempel är syntetiska och då kan kroppen inte identifiera dom och tas inte upp av kroppen, eller att dom saknar andra näringsämnen som är portöppnare in till cellen.  

 

Många blodprover inom skolmedicinen tas i blodserum, mätningen sker i den vätska som ligger utanför de röda blodkropparna, men det är ju vad som finns inuti de röda blodkropparna som räknas.

Forskning

Intresset kring aromaterapi är idag stort och forskning och utveckling pågår ständigt, främst i Frankrike där terapin används parallellt med konventionell medicin.

Forskning av de psykiska effekterna har gjorts på bland annat Smell and Taste Treatment i Chicago. År 1993 fann forskare på Queen Elizabeth Psychiatric Hospital i Birmingham att epileptiker fick färre anfall vid användandet av eteriska oljor och året därpå gjorde Middlesex Hospital i London en studie som visade att hjärtpatienter blev lugnare.

I England används aromaterapi ofta inom Hospice och palliativ vård.

Forskningsbluffar

Många gånger per år publiceras "vetenskapliga forskningsresultat" i kvällspressen och på nyhetsprogrammen -  men hur går det till och hur kommer dom dram till resultaten?

Det kan vara att dom tar ett kemiskt framställt ämne, presenterar det så att det låter som det är naturligt och konstaterar att det till exempel är cancerframkallande. Det kan till exempel vara att man ger 400 gånger dagsdosen av ett ämne och konstaterar att det var giftigt. Alla ämnen är giftiga i så stora mängder.

 

En liknelse: om du till exempel bör dricka 2 liter vatten om dagen och forskaren säger att du ska dricka 800 liter vatten per dag så är ju det så korkat att alla förstår det. Men när det gäller mängder på kosttillskott så vet alltför få vad som är normalt, så där kan forskarna lura väldigt många genom att kraftigt överdosera och sedan säga att det är farligt på olika sätt.

 

I vissa forskningar tar man bort x antal individer som har svarat bra på forskningen och räknar bara dom som haft ett dåligt svar eller fått negativa effekter. Idag beställer man ofta resultat man vill ha från början. Hela läkemedelsindustrin drivs av mycket stora vinstintressen. Inom kosttillskottsbranchen har vi givetvis också vinstintressen, dom flesta vill inte jobba gratis, men vi får inte utdelning på vinsterna och vi jobbar för att folk ska bli friska och kanske bara behöva minimalt med tillskott och eventuella mediciner för att må bra ändå.

 

Den vanliga sjukvården kostar idag 30 miljarder, sedan kommer det till en extra kostnad på 15 miljarder för felbehandlingar - känner du obalansen mellan sjuk vård och felbehandlingar?       

 

Boka behandling

                                                      

Vad betyder........

Alternativmedicin

Alternativmedicin, även kallad komplementärmedicin, är ett samlingsbegrepp för behandlingar av åkommor, sjukdomstillstånd eller funktionsnedsättningar som inte har prövats vetenskapligt enligt de regler som gäller behandlingar i den etablerade hälso- och sjukvården, eller som har prövats vetenskapligt och fastslagits vara overksamma (samma grad av verkan som placebo).

Källa: Wikipedia

I Sverige är det förbjudet för oss som arbetar med alternativmedicin att säga att vi behandlar sjukdomar, vi får heller inte säga att vi kan bota någon.

 

Vi får inte annonsera så att vi konkurrerar med den allmänna sjukvården. Med anda ord, vi bedriver företag som har svårt att göra reklam för vår verksamhet. 

Vi menar att det är alternativa och komplementära behandlingsformer för ökad hälsa.

  • Facebook Social Icon

​© 2018 av Axensjös KBH www.axensjos.se