TraumaReleaseHealing

Min egen TraumaReleaseHealing är en behandling som kommit till mig under min egen långa läkningsresa- det är detta jag är gjord för-

mitt syfte.

Det är verkligen underbart att kunna hjälpa människor som har trauman/händelser som påverkar dom- utan att ens ha en aning om det-

vem tror egentligen att konfirmationsprästen sedan 45år tillbaka kan sitta i en armmuskel, att ens val att inte stå upp för sig själv & säga nej i tonåren- kommer sitta i fotleden eller att gammelmormors öde från tyskarnas ockupation i Norge kan sitta som en ångestklump i hela bröstet?!

Men TÄNK- så häftigt att det faktiskt går att behandla detta & hjälpa kroppen läka även dessa helt inkapslade känslor!

Healing hjälper dig att självläka

För att vi ska må bra, vara friska och känna glädje till livet så behöver vi ha balans både känslomässigt, fysiskt, mentalt och andligt. När allt är i balans så flödar energin som den ska genom kroppens alla organ. Det är när det blir obalanser som det blir problem och man kan börja må dåligt.

 

Det healingenergin gör är att den letar upp grundorsaken till problemet och löser upp det. Därför behandlar man hela kroppen- grundproblematiken sitter inte alltid där problemet sitter. Man ser till kroppen som helhet och man tillför livsenergi till kroppen.

Distanshealing bokas enligt överenskommelse med Linda via e-post

Hur kan det kännas efter en healingbehandling?

Du kan känna dig väldigt lätt eller tom, som en tung ryggsäck plötsligt försvunnit från din rygg. Du kan känna dig pigg och full av energi. Du kanske börjar se saker på ett annat sätt än tidigare, får en klarare bild av saker omkring dig, får en större förståelse än tidigare. 

 

Ibland känner man sig bättre och gladare fast man inte kan sätta ord på vad som hänt- man bara känner att något positivt har hänt.

 

Eftersom healing jobbar för att du ska må så bra som möjligt så löser den upp blockeringar/trauman som du bär inom dig. Healingen letar upp grundorsaken och löser upp det, Det kan ibland komma upp till ytan först för att bearbetas och sedan försvinna.

Vid både healing och massage kommer blodcirkulationen igång vilket gör att mer syrerikt blod kan ta sig ut även till dom minsta blodkärlen i kroppen (kapillärerna).

Det gör att dels toxiner (gifter) forslas ut ur kroppen bättre och att små anhopningar av toxiner som lagrats som kristaller i vävnaderna- börjar röra på sig och lösgöras från de olika vävnaderna.

Det är detta som kan kännas som ökad värk, men det ger sig efter ett tag. Det är därför man brukar säga att man kan känna sig sämre innan man blir bättre.

 

Hur man upplever detta beror på hur mycket lagrade kristaller man har i sina vävnader. Men detta är en naturlig utrensningsprocess för kroppen.

Viktigt att dricka mycket vatten efter en healingbehandling för att hjälpa kroppen att rensa ut optimalt. En healing görs alltid för ditt högsta bästa och för att du ska få må så bra som möjligt.

 

Healing kan aldrig göra något värre och du kan aldrig få för mycket healing. Healing och annan form av alternativterapi är en komplementärbehandling. Den påskyndar läkningsprocessen, förebygger insjuknande men ersätter aldrig traditionell sjukvård.

 

Boka healing

  • Facebook Social Icon

​© 2018 av Axensjös KBH www.axensjos.se