Anders Lönedal

Anders Lönedal är specialist på kopplingen mellan andning och välmående.

Med BioFeedback, passion och andningsträning han hjälpt ett stort antal klienter att andas mer medvetet och har noterat hur alltifrån migrän och astma till fibromyalgi och psoriasis har lindrats genom andningsträningen. Medveten andning återställer lugnet i kroppen och gör att vi blir bättre på att fokusera, att använda vår hjärnkapacitet helt enkelt. Många av våra livsstils sjukdomar har ett felaktigt andningsbeteende i grunden.

Ett verktyg Anders Lönedal använder på sina klienter är Air-Pas, ett modernt BioFeedback som mäter bland annat andningsfrekvens, andningsbeteende och koldioxidhalt i kroppen. BioFeedback instrumentet hjälper klienterna att ser hur olika andningssätt ger effekt på kroppen, och ger insikter i hur kroppen och hjärnan fungerar ihop. Psykofysiologi heter vetenskapen!

"Andningen är ditt bästa och mest naturliga redskap" och ”Du mår som du andas” , är hans eget motto.

Olika sätt att andas påverkar kroppen på olika sätt. Anders Lönedal vet vilka som ger effekt, och vad du kan göra på egen hand i vardagen för att andas bättre, öka ditt välbefinnande och dina prestationer.

Anders är även en passionerad föreläsare. Han pratar ofta om ”Varför de andra djuren inte får magsår”, en föreläsning där komplicerade sammanhang förklaras på ett lätt och lustfyllt sätt. Föreläsningen tar åhörarna långt tillbaka i människans utveckling och tillbaka igen, en föreläsning som rätat ut frågetecknen om varför vi mår som vi gör.

Vill du veta mer? Välkommen att höra av dig!